Fotoarchief 1960 – 1967

Fotoarchief 1960 – 1967

Hiernaast staan alle submappen per jaar.

Eigenlijk zijn alle submappen per jaar een verzameling van foto’s van onze klas. Heel veel foto’s mocht ik uit het album van Co Jong en Jaap Vlaar gebruiken. Ook zie je foto’s van Jan Dam, Ren Landman en nog enkele anderen. Van Hannes Weel kreeg ik ook veel foto’s: ze staan in een apart hoofdstukje.

Co Jong Hageveld
Co in volle glorie aan het speechen op het 150 jarig bestaan van Hageveld – gevierd op de zolder – in september 1967.

Tot mijn verdriet moet ik melden dat Co Jong op 18 januari 2020 heel plotseling is overleden. Van Hannes Weel die een goede vriend van Co was, kreeg ik dit bericht door. Zaterdag 25 januari 2020 is er afscheid van Co genomen. In mijn Hageveldse jaren deed ik veel met Co. Bij de verkennerij was hij patrouilleleider en ik zijn ‘assistent’. Toen regent Cor Henning 25 jaar rector was zongen we met zijn tweeën het ‘Benedictus’ van de Missa Brevis van Mozart met koor en orkest. Co was een fijn mens. Zijn ervaring als zanger in het Hageveldse kerkkoor heeft hij goed kunnen gebruiken. Tot zijn dood zong hij Gregoriaans in een speciaal koor.