Folders en knipsels

Folders en knipsels

Bij dit onderwerp komen nog veel sub-mappen!!!!

Al die knipsels… De één vindt het leuk, de ander vindt het een ‘afwijking’. Ach, de waarheid zal bij mij wel in het midden liggen…

Blijkbaar ben ik nogal ‘bewaarderig’, want ik heb vrij veel folders, knipsels, snippers en bladen ‘Rond de Koepel’ in bezit.

Dat ik niet de enige ben, blijkt wel aan de vele toezendingen van klasgenoten (zoals Jaap Vlaar en Louis Crombeen) van memorabilia, proefwerken, programma’s van feestdagen en sportdagen. Die komen allemaal (of voor een groot deel) in mapjes per schooljaar.

Onderstaande wervingsfolder van Hageveld uit 1959 is een mooie opening.  Waarschijnlijk kreeg ik hem in de zesde klas van de St Vitus jongensschool in Bussum, die door de broeders van Maastricht werd geleid.